Haag-Steit BM 900

Класичний мікроскоп на основі щілинної лампи – демонстрація довговічності 

Більш ніж 50 років модель Haag-Steit BM 900 залишалась стандартом для сучасних мікроскопів на основі щілинної лампи, і сьогодні нічого не змінилось! Більше 100 000 професіоналів у світі, які працюють з BM 900, стверджують, що це була їх найкраща інвестиція за всю кар’єру. BM 900 – це «класична» щілинна лампа для офтальмологів, які вивчають і задній і передній відрізок ока. 
    •Конвергентна оптика для блискучого перегляду
    •Два "робочих" збільшення 10 та 16
    •Коротка відстань до пацієнта
    •Яскраве освітлення
    •Відмінна оптика для довготривалого щоденного використання.

  • Механізм переміщення по горизонтальній і вертикальній осі
Встановлений у щілинних лампах Haag-Steit механізм рухається як вертикально, так і горизонтально. Ним керує наш запатентований джойстик. Досконалість дизайну, матеріалів і конструкції дозволяють робити плавні рухи без прикладання зусиль, не напружуючи зап’ястя або пальці. Також за рахунок цього подовжується термін служби класичної щілинної лампи.
  • Система підсвічування
Серце щілинної лампи (також у моделей BQ 900 й BP 900), система підсвічування, має найяскравіше, яке тільки можливе, освітлення щілинних ламп (600,000 Lux). Щілину можна нахиляти і обертати в рамках 8 мм по ширині та довжині. Таке маніпулювання має велике значення для того, щоб отримати хорошу видимість на задньому відрізку ока. Всі фільтри і елементи управління щілиною зручно розміщені на корпусі для полегшення роботи. Точно так як і механізм переміщення по горизонтальній та вертикальній осі, вони управляються без напруги – гладко і плавно. Щілинна система сама по собі є витвір мистецтва інженерії, який дозволило отримати бездоганну точність, як по формі, так і в рухах.
  • Оптика
Якість оптичної системи є визначним фактором, який впливає на результати застосування щілинної лампи.
Haag-Streit використовує найкращі матеріали і новітні технологічні процеси для виготовлення об’єктивів для всіх щілинних ламп.

наверх

Зворотнiй зв'язок