OPTOTEK Opto SLT M

OPTOTEK Opto SLT M - це лазер для селективної лазерної трабекулопластики. Ця лазерна процедура використовується для лікування відкритокутної глаукоми шляхом зниження внутрішньоочного тиску. Лазерна система подвійного Nd: YAG лазер випромінює короткі імпульси довжиною хвилі 532 нм. OptoSLT випромінює імпульси на рівні від 0,2 до 2,6 МДж. Червоний лазерний діод променю наведення з плавним регулюванням потужності робить наведення лазера SLT більш точним. OptoSLT може бути інтегрований в е-SlitLight або адаптований до інших щілинних ламп.

Переваги:
    • лазерне випромінювання стимулює власне загоювання організму у відповідь на зниження очного тиску
    • ефективність - основна якість, як первинної допоміжної терапії, так і повторної

Світлодіодна підсвітка

Лазерна система інтегрована в е-SlitLight, яка є щілинною лампою з білим світлодіодним джерелом світла та очікуваною тривалістю життя декілька тисяч годин. Біла світлодіодна підсвітка означає незмінно світлий колір незалежно від інтенсивності світла і низькою колірною температурою при високій контрастності. Тому маємо більш детальну інформацію та отримуємо краще зображення.



Просте використання

Високотехнологічні рішення та складна електроніка надають користувачам відмінний засіб діагностики і фотокоагуляції. Розташовані поруч з джойстиком кнопки тонкого налаштування енергії дозволяють лікарю адаптувати енергію, яка використовується для клінічних потреб та підтримувати безперервний контроль протягом всього лікування.



Механічна точність і оптична якість

Opto SLT М виробляється з особливою ретельністю. Використовуються високоякісні оптичні і механічні компоненти власного виробництва або виробництва в тісному співробітництві з постачальниками в межах ЄС.



наверх

Зворотнiй зв'язок