OPTOTEK Opto Yag M

OPTOTEK Opto Yag M - це фотокоагулятор, який призначений для капсулотомії та ірідотомії, Nd: YAG лазер коротких імпульсів на довжині хвилі 1064 нм. Лазер інтегрований у щілинну лампу е-SlitLight. Opto Yag випромінює імпульси на рівні від 0,5 до 10 мДж. Подвійний промінь червоного діоду з плавним регулюванням потужності забезпечує точне фокусування YAG лазера.

Переваги:
     • короткий термін лікування
     • знижений ризик розколу ІОЛ
     • більше комфорту для пацієнта

Світлодіодна підсвітка

Лазерна система інтегрована в е-SlitLight, яка є щілинною лампою з білим світлодіодним джерелом світла та очікуваною тривалістю життя декілька тисяч годин. Біла світлодіодна підсвітка означає незмінно світлий колір незалежно від інтенсивності світла і низькою колірною температурою при високій контрастності. Тому маємо більш детальну інформацію та отримуємо краще зображення.



Просте використання

Високотехнологічні рішення та складна електроніка надають користувачам відмінний засіб діагностики і фотокоагуляції. Розташовані поруч з джойстиком кнопки тонкого налаштування енергії дозволяють лікарю адаптувати енергію, яка використовується для клінічних потреб та підтримувати безперервний контроль протягом всього лікування.



Механічна точність і оптична якість

Opto Yag M виробляється з особливою ретельністю. Використовуються високоякісні оптичні і механічні компоненти власного виробництва або виробництва в тісному співробітництві з постачальниками в межах ЄС.



наверх

Зворотнiй зв'язок