Haag-Streit OCTOPUS 900

Периметр Haag-Streat OCTOPUS 900

Octopus 900 - найбільш універсальний проекційний периметр. У ньому використовується повнорозмірний сферичний купол Голдмана, який охоплює повне поле зору 90 градусів. Це єдиний периметр такого типу, який дозволяє виконувати периметрію чотирма методами на одному приладі.  Щоб Вам не знадобилось, швидкі скринінгові тестування, рання діагностика, загальне порогове або клінічне тестування, Octopus 900 завжди забезпечить разючу пристосовність...

 Все в одному: Методи біле-на-білому, SWAP, фліккер-периметрія,  ручний і автоматизований метод кінетичної периметрії  Гольдмана.
 Швидка тест-стратегія: повне порогове тестування займає 2,5 хвилини на кожне око, а скринінгове тестування менш хвилини;
 Кінетика по Голдману: Офіційний спадкоємець оригінального периметра Голдмана;
 Надійність: Унікальна система контролю фіксації та слідкування за оком;
 Мережа: Можливість роботи в мережі.

  • Біле-на-білому, Синьо-жовта, мерехтіння та кінетична периметрія Гольдмна
Octopus 900 Pro охоплює весь спектр виявлення глаукоми та прийняття наступних заходів із стандартними: біле-на-білому периметрія, синьо-жовта (SWAP – короткохвильова автоматизована периметрія) і мерехтіння (критична  мерехтлива периметрія злиття) для раннього виявлення, а також реальна кінетична периметрія Голдмна.
  • Стратегія швидких тестів
Ексклюзивна ТОП стратегія завершує визначення порогового рівня в 20:30 хв, яка забезпечує чудову відтворюваність для використання в подальшій діяльності та аналізі прогресу. ТОП є преважною стратегією випробувань обраних пацієнтів і навіть може бути надійно застосована до дітей від 7 років.
  • Реальна Кінетична Периметрія по Голдману GKP
Octopus 900 є офіційним спадкоємцем первісного периметра Голдмана. З розміром і формою купола Гольдмана він виконує точну ручну і автоматизовану периметрію Голдмана. Крім цього,  GKP  отримав поліпшену, сучасну діагностику, час реакції компенсації та інтерфейс  EMR.
  • Надійність з контролем фіксації
Унікальна система контролю  фіксації Octopus розпізнає кліпання очей, що впливає на стимули при статичній периметрії. Під час тесту стимули, які було перервано внаслідок кліпання пацієнта, згодом автоматично повторюються. Тимчасові зміни в погляді автоматично призупиняють обстеження до тих пір, поки не відновиться правильна фіксація. У результаті отримуються надійні дані про поле зору.
  • Швидкість з системою автоматичного слідкування за положенням ока

Система автоматичного стеження за положенням ока розпізнає положення зіниці і зберігає око в центральному положенні. В Octopus передбачені оптимальні умови для отримання надійного та негайного результату.

  • Датчики голови

Датчики голови забезпечують додатковий контроль і надійність шляхом призупинки тестування у випадку, якщо пацієнт починає віддалятися від приладу.

наверх

Зворотнiй зв'язок