Haag-Streit OCTOPUS 600

Периметр Haag-Streit Octopus 600

• Новітні технології периметрії для ранньої діагностики та стандартної біле-на-білому периметрії в одному компактному приладі.
• Легке і просте управління за допомогою сенсорного дисплея та можливість роботи у мережі програмного забезпечення  EyeSuite ™ зберігає час Вам і Вашим пацієнтам.
• Світова новинка в периметрії – Pulsar – швидкий та надійний метод обстеження для раннього виявлення глаукоми. Економте свій час за допомогою кнопки "follow up".

 

  • Ідеальне поєднання: рання діагностика та стандартна біле-на-білому периметрія в одному пристрої
Pulsar – патентований стимул мерехтіння, який показує образи кілець з різними контрастними рівнями у протифазі.  Незалежні дослідження підтверджують, що тест легкий, навіть приємний, для виявлення ранньої глаукоми.
Octopus 600 виконує стандартну біле-на-білому периметрію з використанням сучасної технології TFT. За допомогою адаптованих стимулів різного розміру, він досягає широкого динамічного діапазону, як і в периметрах проекційного типу для довготривалого спостереження.
  • Сенсорний дисплей
Програмне забезпечення EyeSuite, відоме з Octopus 900 і вдосконалене для роботи з Octopus 600, разом  з інтуїтивно зрозумілим сенсорним дисплеєм або зовнішньо мишкою та клавіатурою, є ключовими компонентами. Запустіть обстеження в три кроки:
(1) Оберіть Пацієнта.
(2) Оберіть Pulsar або Стандартну Периметрію.
(3) Натисніть СТАРТ.

наверх

Зворотнiй зв'язок