Торична платформа T-Cone

Відмінний розрахунок, легке планування

     Торична платформа T-Cone доповнює комплексний спектр вимірювань LENSTAR з істинною 11-кільцевою топографією Пласідо для підтвердження розташування осі та перевірки рівномірності і симетрії астигматизму. Відмінний розрахунок торичних ІОЛ досягається за допомогою вбудованого калькулятора Барретта для торичних лінз, який враховує передню та задню поверхню рогівки. Ескізи планування хірургічного втручання на основі зображень з високою роздільною здатністю, отримані з LENSTAR, дозволяють інтуїтивне переміщення плану операції. Це значно покращує результати хірургічних втручань.


КАЛЬКУЛЯТОР БАРРЕТТА ДЛЯ ТОРИЧНИХ ЛІНЗ

  • Більш висока точність при плануванні торичної ІОЛ

Калькулятор Барретта для торичних лінз заснований на формулі Universal II. Вона враховує передню та задню поверхні рогівки, функціональні властивості положення лінзи та включає геометричні деталі лінзи, основані на методах розрахунку товстої лінзи.
 

Передові технології в прогнозуванні торичних ІОЛ

На додаток до довжини осі та Ks, калькулятор Барретта для торичних ІОЛ використовує вимірювання глибини передньої камери (ACD), товщини лінзи (LT) та довжини райдужки (WTW - Біле-на-білому) для підвищення точності прогнозування положення лінзи. Він також включає задній епітелій рогівки для подальшого підвищення точності. Рецензована література демонструє переваги цього методу розрахунків перед іншими.

ТОПОГРАФІЯ З ВИСОКИМ  СТУПЕНЕМ ДОСТОВІРНОСТІ

Більше осей з T-Cone
З додатковою торичною платформою T-Cone кератометрічні вимірювання на LENSTAR розширюються з 11-кільцевою топографією Пласідо. Ці додаткові дані підвищують ефективність та безпеку хірургії торичної ІОЛ, дозволяють хірургу перевіряти симетрію та рівномірність астигматизму.
Наявність повної інформації - відсутність сюрпризів
Кератометрія забезпечує точні вимірювання астигматизму і осі, але не може виявити нерівномірність та асиметрію. Топографія з T-Cone надає інформацію, якої бракує, та дозволяє хірургу прийняти рішення щодо необхідності торичної хірургії для конкретного пацієнта.

ПЕРЕНЕСЕННЯ ПЛАНУ ОПЕРАЦІЇ

Візуалізація плана операції
Торичний планувальник EyeSuite є частиною торичної платформи T-Cone, який дозволяє користувачу легко планувати кожне хірургічне втручання на зображеннях очей з високою роздільною здатністю. Крім того, він надає хірургу інструмент для оптимізації місця розрізу, що, в свою чергу, мінімізує залишковий астигматизм.
Інтуіїтивне перенесення плану операції
Планування операції на зображеннях очей з високою роздільною здатністю дозволяє користувачу визначити додаткові направляючі лінії до анатомічних орієнтирів на інтраопераційних зображеннях. Вони можуть або служити в якості базової точки для інтраопераційної орієнтації, або в якості запасного варіанту стратегії. Зображення плану операції можна легко роздрукувати та повісити поряд з мікроскопом.


 

наверх

Зворотнiй зв'язок