POTEC PRK-6000

Автоматичний рефрактокератометр POTEC PRK-6000

• Сенсорний екран
• Моторизований упор для підборіддя
• Периферійна кератометрія

 Вимірювання рефракції та кератометрії
Автоматичний Реф/Кератометр PRK-6000 пропонує  широкий діапазон вимірювань рефракції (від -25 до +22 D) і радіусу кривизни для кератометрії (від 5,0 до 10,2 мм). Легке налаштування та просте управління дозволяють послідовно зробити вимірювання рефракції та кератометрії й одразу підтвердити результати.
Периферійна кератометрія
Може бути виміряна периферійна кривизна рогівки якщо пацієнт подивиться на лампи фіксації периферійного зору. Вимірювання периферії рогівки допоможе діагностувати неправильний астигматизм, а також визначити найбільш зручне розміщення контактних лінз.
 Просте вимірювання діаметру рогівки
За допомогою функції «заморожування» можна вимірювати діаметр рогівки, зіниці або підібрати жорсткі контактні лінзи для пацієнта. Для точного вимірювання достатньо просто натиснути пальцем на екран та «перетягнути» його.

TFT-LCD монітор Touch Screen
Використовуючи  VGA TFT-LCD сенсорний монітор з високою роздільною здатністю, виробник практично видалив всі кнопки окрім кнопки вимірювання та перемикачів, які керують упором для підборіддя. Всі вимірювання здійснюються швидко та зручно простим натисканням кнопки джойстику або символу на екрані.
Миттєве відображення даних
Натиснувши символ на сенсорному екрані, можливо продивитися до 10 вимірювань, які збереглись у пам’яті приладу або роздрукувати їх за допомогою термопринтера з "автовідрізом".
 Моторизований упор для підборіддя
Перемикач моторизованого упору для підборіддя розташований дуже зручно для користувача.
 Передача даних
Дані можуть бути передані на зовнішні пристрої (персональний комп’ютер, тощо) через інтерфейс RS-232. Також USB-роз’єм дає можливість максимальної сумісності з іншими носіями.
 Принтер с автовідрізом
Просто натисніть символ "PRINT" на екрані  і PRK-6000 миттєво зробить повне роздрукування результатів вимірювань на термопринтері з "автовідрізом".

наверх

Зворотнiй зв'язок